Kylpyhuone kauniiksi – kylpyhuoneremontit Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Onko kylpyhuoneesi uudistamisen tarpeessa? Saneeraus Fagerholm Oy toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä muut märkätilaremontit Vantaalla ja muualla Uudenmaan seudulla.

Ota yhteyttä

Remontoimme kaikki kodin kosteat tilat WC-tiloista kylpyhuoneisiin ja saunoihin vuosikymmenten kokemuksella. Kerro meille ideoistasi ja toiveistasi – me toteutamme remontin tarpeidesi mukaan avaimet käteen -periaatteella.

 

Kun tilaat remontin kokeneelta ammattilaiselta, selviät kylpyhuoneremontista pienimmällä mahdollisella vaivalla. Lopputulos on varmasti toimiva ja tyylisi mukainen. Pyydä tarjous!

Turvalliset remontit kosteissa tiloissa

Kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remontit vaativat remontoijalta erityisen vahvaa osaamista. Tiimillämme on vuosikymmenten kokemus kaikenlaisista huoneisto- ja kylpyhuoneremonteista.

Voit tilata meiltä esimerkiksi:

  • Laatoitustyöt

  • Täyden palvelun kylpyhuone- ja märkätilaremontit

  • Saunaremontit

  • Vesivahinkokorjaukset.

Kylpyhuone- ja märkätilaremontteja toteuttavalla tiimillämme on asianmukainen VTT-sertifikaatti, joka osoittaa, että olemme ammattilaisia vesieristysten saralla. Toteutamme märkätilaremontit turvallisesti ja kestävästi niin, että tulos kestää aikaa ja aktiivista käyttöä.  

Avaimet käteen -remontit varmalla ammattitaidolla

Kylpyhuone- ja saunaremonttien ohella toteutamme myös täydelliset huoneistoremontit ja -saneeraukset Uudenmaan alueella. Jos haluat uudistaa useammankin kodin tilan kertaheitolla, kutsu monipuolinen tiimimme apuun. Toteutamme remontin toiveidesi mukaan.

 

Osaamistamme ovat muun muassa lattia-, maalaus- ja tapetointityöt, laajat saneeraukset ja myös rakentaminen. Voimme tarvittaessa muuttaa kotisi tilajakoa.

Saat remonttien yhteydessä meiltä myös LVI- ja sähkötyöt laidasta laitaan. Näin remontin tilaaminen on sinulle helppoa: saat kaiken tarvitsemasi kätevästi saman katon alta.

 

Jokainen työvaihe hoidetaan luotettavasti ja tarkasti korkeiden laatustandardien mukaan. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja pyydä rohkeasti tarjous!

Lue lisää huoneistoremonteista