Huoneistoremontit avaimet käteen -palveluna Vantaalta koko Uudellemaalle

Saneeraus Fagerholm Oy toteuttaa huoneistoremontit yritysten ja kotitalouksien tarpeisiin Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella. Hoidamme pienet ja suuret remontit varmalla laadulla. Suunnittelet sitten täydellistä huoneistosaneerausta tai pienempää uudistusta, voit luottaa ammattitaitoomme.

Ota yhteyttä

Toteutamme huoneistoremontit halutessasi avaimet käteen -periaatteella, alusta loppuun saakka. Tarjoamme tässä tapauksessa remontin suunnittelun, toteutuksen ja viimeistelyn kokonaisvaltaisesti. Voit unohtaa remonttistressin ja pääset nauttimaan remontoiduista tiloista täsmällisesti sovitussa aikataulussa.

 

Pyydä tarjous tai kysy lisää monipuolisista huoneistoremonteistamme!

Huoneistoremontit kaikenlaisiin tarpeisiin ja kohteisiin

Yrityksemme hoitaa luotettavasti sekä pintaremontit että laajemmat saneeraukset kaikenlaisissa kohteissa. Palvelukokonaisuutemme kuuluvat myös esimerkiksi huoneistoremonttien sähkö- ja LVI-työt.

Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

  • Täydelliset huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella

  • Pienemmät huoneistoremontit

  • Lattia-asennukset

  • Maalaustyöt

  • Kaapistot

  • Terassiremontit

  • Keittiöt

Etsitkö jotain muuta remonttipalvelua? Ota meihin epäröimättä yhteyttä, sillä remontoimme kaikenlaiset huoneisto- ja yritystilat mahdollisimman joustavasti. Erikoisosaamistamme ovat myös kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit vesierityksineen ja kosteusvauriokorjauksineen.

Lue lisää kylpyhuoneremonteista

Saneeraus ja rakentaminen vahvalla ammattitaidolla

Kevyen pintaremontoinnin ohella voit tilata meiltä laajat saneeraukset. Remontoimme asunnot ja talot tarvittaessa perin pohjin rakenteita sekä LVI-asennuksia myöten. Muutamme tarpeen mukaan tilajakoa purkamalla tai lisäämällä väliseiniä.

 

Tiimillämme on vahva kokemus myös uudisrakentamisesta, joten pyydä meiltä tarjous myös rakennushankkeista. Rakennamme erilaiset kohteet piharakennuksista suurempiin kohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakaslähtöisyys on työmme perusta, joten kerro rohkeasti ideoistasi ja visioistasi. Näin lopputulos vastaa varmasti sitä, mitä remontilta toivot. Toteutuksen voit jättää huoletta käsiimme.

 

Ota yhteyttä – laitetaan unelmiesi remontti- tai rakennusprojekti alulle jo tänään!